top of page

TESTIMONIALE CALDERA

Ce spun clienții noștri

Ana, 42 ani

      Mă numesc Ana P., am 42 de ani, și am beneficiat de ședințe Bowen în ultimele 8 luni, datorită unui terapeut dedicat, devotat, cu o dorință intensă de a face bine celor din jur. Uneori avem nevoie de ajutor pentru a deschide încă o ușă către sănătate și wellness. Ședintele de Bowen efectuate până în prezent au fost concentrate pe afecțiuni din sfera endocrinologică, ginecologică și ortopedică. Dificultățile mele sunt legate de o tiroidă nefuncțională, un fibrom uterin crescut și probleme de coloană lombară și cervicală, care dădeau stări de amețeală și amorțeli la nivelul membrelor. 

     În urma procedurilor, am constatat mai multe ameliorări, care mă determină să continui cu mare speranță ședințele pentru a-mi recâștiga sănătatea. Am testat beneficiile terapiilor Bowen și în familie, pentru copii, bunici, inclusiv pentru un membru extrem de important pentru noi – câinele familiei, care s-a confruntat brusc cu probleme motorii, ameliorate complet și ele.

     Terapeuta cu care am lucrat, Ioana Dragu, este minunată, are atitudinea potrivită, dorința de a avea succes cu pacienții și a-i ajuta cu afecțiunile lor. Sunt bucuroasă ca prin ea am aflat de Bowen și de beneficiile pe care le aduce pe termen scurt, dar mai ales pe termen lung. 

     Multa sănătate tuturor!

Dorina, 72 ani

     Pe mine Terapia Bowen m-a ajutat să mă odihnesc mai bine. Pot să dorm mai bine și ziua este mai plăcută mai ales pentru că lipsesc durerile articulare. Mă consolasem cu ideea că vârsta vine cu dureri chiar în lipsa unei boli anume. Mă bucur că nu am avut dreptate. Terapia Bowen m-a ajutat și la vindecarea după o incizie în zona lombară, formându-se o cicatrice netedă. Eu recomand această terapie cu multă căldură.

Aniela, 45 ani

     Experiența mea atât cu terapia Bowen, cât și cu terapeutul a fost una foarte interesantă și pozitivă. Am pornit la drum cu ideea că nu poate decât să mă ajute. Și așa a și fost, iar rezultatele nu au întârziat să apară: echilibrare emoțională, ameliorarea durerilor de coloană (sunt diagnosticată cu discopatie lombară și cervicală), dispariția durerilor de genunchi, detoxifiere limfatică, ameliorarea simptomelor la alergie (sunt alergică la ambrozie). Mulțumesc!

Răzvan, 44 ani

     Trebuie să recunosc că nu am folosit terapii alternative până acum. Bowen a fost pentru mine prima experiență de acest gen. Am făcut prima ședință pentru a scăpa de durerea lombară. Efectele au fost surprinzătoare și am decis să continui și să extind procedurile pentru rinichi, genunchi și combaterea stresului. In iunie descoperisem un calcul renal de 5/7 mm și m-am gândit că merită încercat orice ar putea ajuta. Și a meritat. Am făcut 2 RMN abdomen în octombrie și la nici unul nu mai aveam calculul renal, ceea ce e fantastic. În plus, somnul meu a fost mai liniștit, iar durerea de genunchi s-a ameliorat.

Valentina, 72 ani

     Pe Ioana o cunosc de mai mult timp. Caracterul, calitățile ei mi-au dat încrederea, dar și bucuria de a beneficia de tratamentul Bowen pentru o vindecare naturală. Problemele mele sunt de mai bine de 8 ani de zile, cu dureri de cap, vertij, țiuituri, durere de mijloc și de picior. În urma ședințelor, am constatat că unele dintre stările mele neplăcute au fost rezolvate: amețeală, vertij, insomnie. De asemenea, durerile de mijloc și de picior sunt mult atenuate. Am reușit să merg neînsoțită afară, să renunț la medicamentele de insomnie și de vertij.

     Continui tratamentul pentru ca sănătatea mea să se îmbunătățească. Harul și sensibilitatea Ioanei stau la baza vindecării naturale. Crede și urmează sfaturile Ioanei!

Carmen, mama Mariei (11 ani)

     Mă numesc Carmen și sunt mama Mariei (11 ani), care a fost diagnosticată cu scolioză. Auzisem de la apropiați despre rezultatele deosebite obținute prin terapia Bowen (pentru diverse afecțiuni), mai ales in cazul copiilor. Așadar, pe lângă ședințele de kinetoterapie, am început  și ședințele de terapie Bowen cu Ioana Dragu, am urmat sfaturile dânsei, iar rezultatele nu au intârziat să apară. După câteva ședințe Bowen am observat o îmbunătățire a poziției coloanei și a omoplaților.  De asemenea, am observat că după fiecare ședință Bowen Maria este mult mai relaxată și are o stare de bine.

     Ioana este un terapeut deosebit, empatic, implicat și atent la nevoile pacientului. Îi suntem profund recunoscători pentru rezultatele obținute și o recomandăm cu drag. 

Raluca, 44 ani

     Numele meu este Raluca și am început terapia Bowen împreună cu Ioana Dragu la finalul anului 2022, și continui cu ea pentru că efectele au fost fabuloase. Fizic, mă confruntam cu o calcifiere musculară la umărul stâng care mă chinuia de aproximativ un an. Medicii îmi spuseseră că nu se poate trata decât cu medicație împotriva durerii și că nu se poate face nimic altceva, urmând să mă obișnuiesc cu durerea. După 2 luni de terapie Bowen, umărul a fost complet funcțional și nu am mai avut nici un fel de durere sau problemă cu el.

     Am observat și că durerile de genunchi și lombare pe care le aveam de câțiva ani, și care deveniseră "obișnuință”, au dispărut  treptat, odată cu ședințele de terapie Bowen. După Covid, am reușit împreună cu Ioana să rezolv un blocaj la nivelul sinusurilor. Pe plan emoțional, m-a ajutat enorm să trec cu bine peste perioada de doliu după pierderea tatălui meu și am reu;it să ajung la un echilibru intern de care chiar aveam nevoie.

     Sunt recunoscătoare și îi mulțumesc Ioanei pentru că m-a ajutat să descopăr această terapie minunată. Recomand din toată inima mâinile ei magice.

Alina, mama Ruxandrei (17 ani)

      Știți cum e să fii atins de o aripă de înger?
     O simți atât de ușor, atât de fin, delicată ca mângâierea... și după ce te atinge, te scufunzi într-o stare de bine, de lumină... și nu mai vrei să te desprinzi de acolo.
     Așa descriu eu legătura dintre terapeutul Bowen și pacient! Dintre Ioana și Ruxul meu... Oare de ce îi ziceam lui Ruxi "dragul" meu și pe Ioana o cheamă Dragu... Oare o chemam, fără să știu?! Nu știu, e mai presus de ceea ce putem înțelege cu mintea... dar cred că e forma prin care iubirea înțelege să ajungă la noi, dărâmând barierele, făcându-și loc, cu toată puterea! Asta face Ioana: construiește iubire, pas cu pas, punct cu punct. Primește și ea de Undeva, din Univers, acest har și îl dă mai departe prin mâinile și sufletul ei, pentru că citeam undeva că " iubirea suferă dacă nu se dăruiește".
    Am început așa pentru că vreau să știți că Ioana construiește, bucată cu bucată, puterea lui Rux. Rux este fata mea, o adolescentă superbă de 17 ani, care folosește un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Are o afecțiune gravă (Ataxia Friedreich), care îi diminuează simțitor toate capacitățile. Pe Ioana am cunoscut-o printr-o prietenă, Cristina, un alt înger de-al nostru... Ioana auzise de noi și cumva simțea că ne poate ajuta, își spunea că trebuie să ajungă la noi. După prima întâlnire s-a produs magia: durerile lui Rux de spate au încetat brusc (Rux stă mult în scaun, are o scolioză avansată). Brusc, a doua zi, nu a mai simțit nicio durere, poziția corpului s-a îndreptat. Ioana zice că mai are de lucrat... dar are și cu ce!
     Partea pe care vi-o mărturisesc acum vine din ceea ce spuneam mai devreme: mintea noastră nu poate înțelege! După a doua ședință cu Ioana, Rux s-a trezit cu o dorință imensă de a merge! Wowwww! Sunt 4 ani de când aștept să spună că vrea sa meargă! Rux face kineto în fiecare zi, are forță musculară să te dărâme, dar nu o poate folosi pentru a merge, nu are echilibru. Și dintr-o dată, Rux vrea să-i iau cârje? Pe bune?! Și face primii pași! Da, 5 pași, susținuți, proptiți, la 6 mâini - eram doi adulți lângă ea, dar am mers. Apoi încă 5 pași, cu 4 mâini. Apoi încă 11, 21 de pași și continuăm - MAGIE!
     Se zice că Dumnezeu lucrează pentru noi, prin Oameni. Cuvintele mele nu pot decrie ceea ce simt în prezența Ioanei, și nici nu am cum să pot să arăt - e ca atunci când ești în miraj: ți-e frică să te miști, să nu atingi ceva... Dar Rux arată, prin voința ei, prin lumina pe care o răspândește, prin pașii ei:
https://www.instagram.com/reel/C0YvHgtIpY_/?igsh=MXRlcGV6NjZ4bDBnNQ==
     Mulțumesc, Ioana, pentru aripile pe care ni le pui!
     Mulțumesc Cristinei și tuturor celor care au făcut posibil ca tu să ajungi la noi!

Miruna, 26 ani

     În urmă cu aproximativ 3 luni am pășit curioasă în universul Bowen, întâmpinată de zâmbetul larg și călduros al Ioanei. Am descoperit puterea ascultării și alinării interioare încă de la prima ședință. Desigur, ceea ce Bowen face fiecărui corp este diferit, mie însă mi-a luat cea mai rea durere cu care mă confruntam de ceva timp: durerea de spate, mai precis în zona lombară. 
     Am continuat să vin cu aceeași încredere că ceea ce Ioana dă roade benefice. După fiecare ședință, corpul mă uimea cu reacții și am înțeles unde era zona mea cea mai încărcată emoțional. Totul s-a schimbat când am aflat despre sarcină, iar atunci și mai mult Bowenul și-a adus magia asupra corpului meu. Rămân mereu fascinată de puterea terapiei și de impactul benefic pe care îl are asupra corpului meu. Dacă înainte eram zilnic cu stări de greață, acum și mai accentuate de la sarcină, ele dispar și simt că organismul poate fi echilibrat prin puterea oferită de terapia Bowen.
     Mulțumesc, Ioana, pentru că ești magică cu sufletul și corpul meu!

 

Alina, 40 ani

     O cunosc pe Ioana de câțiva ani, din 2019. A venit ca managerul departamentului în care lucram la vremea respectivă. Încet, încet relația a evoluat și chiar dacă nu mai lucrăm împreună nicăieri, este omul cu care vorbesc zilnic - pentru ca așa simt și pentru că îmi place. Ioana este omul căruia îi împărtășesc eșecurile și succesele. Este omul de la care accept orice părere sau sfat. Și pentru că ne leagă o prietenie frumoasă, am avut încredere să încerc și terapia Bowen. Fiind un om de cifre și științe exacte, nu intru ușor în aceasta zonă a terapiilor alternative.

     După primele 2 sedințe Bowen, am reușit să ajung într-un ritm aproape de normal cu durerile de stomac. Până atunci, 6 zile din 7 aveam dureri crunte de stomac, indiferent ce mâncam. Dupa 2 ședințe durerile s-au redus la 1-2 zile, din când în când. Iar după încă câteva ședințe, am aflat cum e să trăiești fără dureri de stomac. Ca să nu mai spun de starea de de-stresare, ușor și liniște pe care o ai de fiecare dată când pleci de la Caldera! Acum continuăm starea de bine și de frumos, că asta obții cu Ioana prin Bowen.

     Mai mult decât în terapia Bowen, cred în puterea și în harul Ioanei. Nu credeam că pot sa văd în ea atât de multă pasiune, dedicare și delicatețe! La Ioana nu vindeci doar corpul, pentru că ea reușește să îți mângâie sufletul, cu multă căldură, înțelegere, acceptare, empatie. Unde pune mâna Ioana, vindecă și alină. Ioana, un OM! Recomand cu toata căldura aceste mâini.

Cornelia, 47 ani

Am descoperit din întâmplare această terapie, într-un moment în care aveam mare nevoie de ajutor.  Ioana Dragu este un terapeut Bowen excelent, un om cald și empatic, care te ascultă, te înțelege și este preocupată de rezolvarea punctuală a fiecărui simptom sau durere. Fac tratamentul de câteva luni și beneficiile terapiei s-au reflectat in întreg organismul, simt o mare îmbunătățire a stării de sănătate, precum și mai multă energie și odihnă mai profundă. Terapia Bowen m-a ajutat atât pe plan fizic cât și emoțional. Recomand cu căldură!

Diana, 48 ani

Mulțumesc, Ioana! La dublu. Nu înțelegeți nimic, așa-i? Păi, să vă explic. Ioana, prietena mea, mi-a prezentat-o pe Ioana, pe Ioana Dragu, căci despre ea este vorba, mai exact. Mi-a sugerat: "Hai! Încearcă și acest tip de terapie."  "Serios? Mi-am zis  in mintea mea: da, numai asta nu am încercat. O sa vad! am zis, puțin sceptica. Dar pentru ca știu cum funcționează terapiile, dar și pentru ca mai multe afecțiuni s-au adunat, și încrederea mea în sistemul nostru sanitar a scăzut, am început sa lucrez cu Ioana. Am simțit reacțiile pe care corpul meu le-a manifestat la cel mai înalt nivel, încă de la primele ședințe de terapie. Atunci am știut ca Ioana este îngerul trimis sa ma ajute în vindecarea afecțiunilor pe care le aveam. Nu știu exact sa va explic ce face, dar la mine a funcționat cu vârf și îndesat. Organismul meu reacționează. Te îmbrățișez cu drag, Ioana, și îți doresc din tot sufletul sa ai succesul scontat, conform cu abilitățile vindecatoare pe care le ai.🤗🤗😘😘

Iulia, 20 ani

Sunt foarte încântată de servicii! Această terapie m-a ajutat foarte mult în echilibrarea organismului. Prima ședință a fost o inițiere minunată…am simțit o stare incredibilă de relaxare. Ședințele ce au urmat au fost extrem de benefice, iar mișcările delicate au fost focusate exclusiv pe fiecare problemă în parte, iar durerile de cap, insomniile, problemele cu stomacul și stresul s-au diminuat semnificativ, dacă nu chiar au disparut! Recomand cu mare încredere, iar dacă reușiți să fiți cât mai constanți, fără abateri mari…rezultatele sunt cu siguranță cele dorite! Mulțumesc tare mult!

Andrei, 44 ani

Sezonul ambroziei era o provocare pentru mine, doar antihistaminicele mă ajutau să-l depășesc. În urma ședințelor de terapie Bowen, am observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor. Acum, simt doar o ușoară mâncărime la baza nasului. Cu încredere recomand această abordare tuturor celor care se confruntă cu alergii similare.

Romeo, 50 ani

Caldera se refera la apusul dintr-o anumita zona a insulei Santorini. De unde știu asta? De la terapeutul Bowen, Ioana Dragu, draga de ea Paradoxal, Ioana n-are nimic de a face cu apusul. Ea e însuși răsăritul, mereu cu un zâmbet la ea, mereu cu o vorbă bună în buzunar, mereu dispunând de o încurajare. Face ea ce face și ne convinge că dracu' nu e atât de negru, nu e nici măcar creol, e blond platinat de-a dreptul. Cât despre terapia Bowen, are meritul de a te întoarce la setările din fabrica, la momentul când nu erai infectat de viruși, când hardul tău mergea brici, iar softul era rachetă. Practic, corpul reînvață să se vindece singur, evident sub atenta îndrumare a Ioanei. În rest, dați corpului vostru o mână de ajutor și lăsați-vă pe mâna Ioanei.

Mulțumim pentru toate cuvintele frumoase!
Așteptăm în continuare experiențele voastre de regăsire a armoniei și stării de bine!
Cover_FB.png
bottom of page